Bli företagskund - Sverigetaxi

Res smidigare i tjänsten

Bli företagskund

Sverigetaxi är Sveriges största miljöcertifierade taxibolag, med målet att vara helt fossilfria senast 2025. Självklart kan vi skräddarsy avtal som passar ditt företag och era transportbehov. Med flest tillgängliga bilar och högsta serviceambition kommer du att uppleva hur enkelt det kan vara att boka bilar som kommer i tid. Sverigetaxi ingår också i Cabonline Group, en koncern med ca 7000 bilar i Sverige och Norge.

Med Sverigetaxiappen kan du boka på över 200 orter i Sverige, samt 5 orter i Norge och du får alltid ett fast pris på din resa - innan du bokar den. Vi erbjuder smidiga betalningslösningar via faktura, resekonto och betalkort.

Eventuell resepolicy kan med fördel integreras i vårt affärssystem och det går att lägga in olika kostnadsställen, exempelvis på projektbasis, samt få ut statistik över kostnader och miljömål som koldioxidutsläpp med mera.

På grund av hög efterfrågan så har vi tyvärr inte möjlighet att tacka ja till fler fakturakunder just nu.

Pandemin har slagit mycket hårt mot flera branscher men kanske hårdast mot taxi- och hotellbranschen. Detta har tyvärr fått till följd att många taxiägare och taxiförare blivit tvungna att lämna taxiyrket under de senaste 18 månaderna.

Mycket snabbt kom en kraftig ökning i efterfrågan när samhället öppnar upp, vilket gör att vi ibland kan få förseningar under någon timme på morgonen och eftermiddagen, oftast beroende på oväntade köer i trafiken i kombination med att vi har något färre taxibilar tillgängliga beroende på pandemin och att många behöver åka samma tid.

En annan utmaning just nu, är bristen på halvledare i världen gör att de flesta fordonstillverkare inte kan leverera våra beställda taxifordon i tid, vilket gör att vi som många andra upplever leveransstörningar av bilar.

Utifrån de ändrade förutsättningar som pandemin har gett oss så arbetar vi nu intensivt med att säkerställa bästa möjliga leveranser för att våra nuvarande fakturakunder ska kunna få sina taxiresor. På grund av ovanstående har vi tyvärr inte möjlighet att tacka ja till fler fakturakunder just nu.

Tack för visat intresse och förståelse.